Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

4+1 τρόποι να χρησιμοποιήσεις ένα top coat (γυαλιστικό νυχιών)!

Γεια σας γεια σας!
Δεν έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα γιατί είχαμε πάρα πολλά για το σχολείο!

Στο θέμα μας τώρα έχετε σκεφτεί πόσο χρήσιμο μπορεί να γίνει ένα top coat? Ναί, όχι, ίσως?
 Σήμερα θα σας δείξω τρόπους να το χρησιμοποιήσετε. Τα top coat μπορεί να κάνουν από 2 εως 20 ευρώ ανάλογα την μάρκα και την ποιότητα. Εγώ χρησιμοποιώ το essence fast drying topcoat και είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Ess_quickdrytopcoat
Τι μπορείτε να κάνετε όμως με αυτό? Let's see!

1) Να το περάσετε πάνω από την όζα. Θα αφήσει ένα λαμπερό τελείωμα και το μανικιούρ θα διαρκέσει πιο πολύ!

2) Να επιδιορθώσετε μια τρύπα στο καλσόν. Σε ποια κοπέλα δεν έχει τύχει να είναι πανέτοιμη να πάει σε ένα πάρτι και ξαφνικά να βλέπει μια μικρή αθώα τρυπούλα στο καλσόν? Για να μην μεγαλώσει λοιπόν, απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα top coat στο σημείο της τρύπας και γύρω γύρω. Δεν θα φτιάξει και για πάντα το καλσόν, αλλά τουλάχιστον θα είστε ήσυχες για το βράδυ :)

3) Τα δαχτυλίδια σας μετά από αρκετές ώρες που τα φοράτε σας κάνουν τα δάχτυλα πράσινα? Πέραστε την εσωτερική του πλευρά με top coat, και αφού στεγνώσει δεν θα έχετε πρόβλημα!

4) Να φτιάξετε την άκρη ενός κορδονιού. Πόσες φορές οι άκρες από τα κορδόνια σας έχουν ανοίξει? Σπαστικό? Ναι, πολύ! Αν θέλετε να τις φτιάξετε, βούτηξε τες σε top coat και θα κολλήσουν ξανά!

+1 Προστατέψετε τα σκουλαρίκια σας από τη σκουριά. Αρκετά συχνά, τα σκουλαρίκια από την πολλή χρήση σκουριάζουν, κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις. Αν περάσετε top coat στο σημείο εκείνο που υπάρχει η σκουριά, θα λειτουργήσει ως προστατευτικό!

Αυτά για σήμερα!
Φιλάκια
Εύα
Follow my blog with Bloglovin

Δεν υπάρχουν σχόλια: